SynVest Dutch Excellent Fondsen

Synvest Dutch RealEstate fund

Het SynVest Dutch RealEstate Fund is samengesteld uit Nederlands commercieel vastgoed. Zij toetsen continu de optimale samenstelling van de vastgoedportefeuille aan de hand van de ontwikkelingen in de markt.

Participeer vanaf

Participeren kan vanaf € 2.500,-
(geen emissiekosten)

Maandelijks dividend

Het maandelijks voorschotdividend bedraagt 6%* op jaarbasis

RECLAME

Behoudens de inhoud van het prospectus en het essentiële informatiedocument dient de informatie op deze website als reclame te worden beschouwd.

Banner Synvest Dutch 23

SynVest Dutch RealEstate Fund

Het SynVest Dutch RealEstate Fund is samengesteld uit Nederlands commercieel vastgoed met zowel geografische als functionele spreiding. Er wordt belegd in o.a. supermarkten en wijkwinkelcentra met winkels voor de eerste levensbehoefte, kantoren, bedrijfsruimten (distributie en logistiek) en zorgcentra.   

SynVest toetst continu de optimale samenstelling van de vastgoedportefeuille aan de hand van de ontwikkelingen in de markt. Inmiddels beschikt het fonds over ruim € 400 miljoen aan fondsvermogen.

Voorschotdividend

Het voorschotdividend bedraagt 6,0%* per jaar en wordt maandelijks uitgekeerd.
Het gerealiseerde fondsrendement in 2022 is 6,8%*.
 

Mix van vastgoed

SynVest koopt een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden:

Vastgoed indeling SynVest Dutch

De portefeuille

Inmiddels bestaat het fonds uit 50 objecten. Komende maanden breidt het fonds nog verder uit.  Klik onderstaand voor een volledig overzicht van de huidige portefeuille.

Kenmerken van deze belegging

Risicometer AFM Synvest

Risico’s en kosten

Vastgoed is een lange termijn belegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen in vastgoed en beleggen in het algemeen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van de risico’s zijn marktrisico, renterisico, verhuur- en leegstand risico, en liquiditeitsrisico. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het Prospectus.

Wanneer u een deelneming in het SynVest Dutch RealEstate Fund overweegt staat u op het punt een beleggingsproduct te kopen dat niet eenvoudig en wellicht moeilijk te begrijpen is. Loop geen onnodig risico. Aan dit product zijn risico’s en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi).

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht, daarnaast ook door de hoge aankoopkosten (bijvoorbeeld makelaarscourtage, acquisitie- en selectiekosten, overdrachtsbelasting). De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan de beheerder.

De uitstapkosten worden berekend over de verkoopwaarde waarbij wordt gekeken naar het moment waarop investeringen zijn gedaan.

De uitstapkosten zijn:

  • Jaar 1: 9%
  • Jaar 2: 7%
  • Jaar 3: 5%
  • Na 3 jaar zijn de uitstapkosten altijd 2,5%

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het beoogde rendement wordt uitgedrukt als percentage van de initiële inleg per participatie gedurende de prognose looptijd van het fonds. Er kunnen zich onverwachte ontwikkelingen voordoen die kunnen leiden tot een lager of negatief rendement.

Wanneer u een deelneming in het fonds overweegt, staat u op het punt een beleggingsproduct te kopen dat niet eenvoudig en wellicht moeilijk te begrijpen is. Lees het door de AFM goedgekeurde prospectus zorgvuldig om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om te beleggen volledig te begrijpen. Het maximale verlies dat een participant kan lijden, is het bedrag van zijn of haar deelname. 

Beleggen in het SynVest Dutch RealEstate Fonds brengt risico’s met zich mee. Er kunnen zich onverwachte ontwikkelingen voordoen die kunnen leiden tot een lager of negatief rendement. Ook is het niet altijd mogelijk om participaties door het fonds te laten inkopen. Wanneer u een deelneming in het fonds overweegt, staat u op het punt een beleggingsproduct te kopen dat niet eenvoudig en wellicht moeilijk te begrijpen is. Lees voor de beleggingsbeslissing het door de AFM goedgekeurde prospectus zorgvuldig om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om te beleggen volledig te begrijpen. Het maximale verlies dat een participant kan lijden, is het bedrag van zijn of haar deelname.

De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden of tot de handel op een gereglementeerde markt toegelaten effecten. Goedkeuring houdt niet meer in dan dat het prospectus begrijpelijk, consistent en volledig is.

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Excellent Fondsen B.V

Als emissiekantoor gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsfondsen informeren wij u graag over actuele investeringsmogelijkheden. Wij werken uitsluitend samen met aanbieders die onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en beschikken over een goede staat van dienst.

contact

M.H. Tromplaan 47
7513 AB Enschede

Tel: +31 (0)85 04 71 280
info@excellentfondsen.nl

Afspraak maken

Wanneer wenst u teruggebeld te worden? Geef een datum en tijd op.
Uw gegevens