SynVest Dutch_old Excellent Fondsen

Synvest Dutch RealEstate fund

Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een groeifonds in Nederlands vastgoed. Dit fonds belegt in een mix van vastgoed die in een blijvende behoefte voorzien.

Participeer vanaf

Participeren kan vanaf € 2.500,-
(geen emissiekosten)

Maandelijks dividend

Het maandelijks voorschotdividend bedraagt 6%* op jaarbasis

RECLAME

Behoudens de inhoud van het prospectus en het essentiële informatiedocument dient de informatie op deze website als reclame te worden beschouwd.

SynVest Dutch_old Excellent Fondsen

SynVest Dutch RealEstate Fund

Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een groeifonds in Nederlands vastgoed. Dit fonds belegt in een mix van vastgoed die in een blijvende behoefte voorzien. Inmiddels heeft het fonds ruim €397 miljoen aan fondsvermogen. 

Het gerealiseerde fondsrendement in 2022 is 6,8%*. Het voorschotdividend bedraagt 6,0%* per jaar en wordt maandelijks uitgekeerd.

Mix van vastgoed

SynVest koopt een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden:

 • Buurtwinkelcentra en supermarkten
  Het fonds richt zich op winkels die voorzien in de eerste levensbehoefte.
 • Bedrijfspanden
  Panden met opslagmogelijkheden, zoals groothandels of kleine webwinkels.
 • Gezondheidscentra
  Centra met bijvoorbeeld een huisarts, apotheek, fysiotherapeut, etc.
 • Kantoren
  Belangrijk is een locatie met goede bereikbaarheid met zowel auto als OV, reële huurprijzen, indeelbaarheid en een goed energielabel.

De portefeuille

Inmiddels bestaat het fonds uit 50 objecten. Komende maanden breidt het fonds nog verder uit.  Klik onderstaand voor een volledig overzicht van de huidige portefeuille.

6% voorschotdividend
De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stelt Synvest aan het begin van elk jaar vast. Dit bedrag wordt maandelijks uitgekeerd of aan uw belegging toegevoegd en herbelegd. 

Kenmerken van deze belegging

Risicometer AFM Synvest

Risico’s en kosten

Vastgoed is een lange termijn belegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen in vastgoed en beleggen in het algemeen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van de risico’s zijn marktrisico, renterisico, verhuur- en leegstand risico, en liquiditeitsrisico. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het Prospectus.

Wanneer u een deelneming in het SynVest Dutch RealEstate Fund overweegt staat u op het punt een beleggingsproduct te kopen dat niet eenvoudig en wellicht moeilijk te begrijpen is. Loop geen onnodig risico. Aan dit product zijn risico’s en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi).

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het beoogde rendement wordt uitgedrukt als percentage van de initiële inleg per participatie gedurende de prognose looptijd van het fonds. Er kunnen zich onverwachte ontwikkelingen voordoen die kunnen leiden tot een lager of negatief rendement.

Wanneer u een deelneming in het fonds overweegt, staat u op het punt een beleggingsproduct te kopen dat niet eenvoudig en wellicht moeilijk te begrijpen is. Lees het door de AFM goedgekeurde prospectus zorgvuldig om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om te beleggen volledig te begrijpen. Het maximale verlies dat een participant kan lijden, is het bedrag van zijn of haar deelname. 

Beleggen in het SynVest Dutch RealEstate Fonds brengt risico’s met zich mee. Er kunnen zich onverwachte ontwikkelingen voordoen die kunnen leiden tot een lager of negatief rendement. Ook is het niet altijd mogelijk om participaties door het fonds te laten inkopen. Wanneer u een deelneming in het fonds overweegt, staat u op het punt een beleggingsproduct te kopen dat niet eenvoudig en wellicht moeilijk te begrijpen is. Lees voor de beleggingsbeslissing het door de AFM goedgekeurde prospectus zorgvuldig om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om te beleggen volledig te begrijpen. Het maximale verlies dat een participant kan lijden, is het bedrag van zijn of haar deelname.

De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden of tot de handel op een gereglementeerde markt toegelaten effecten. Goedkeuring houdt niet meer in dan dat het prospectus begrijpelijk, consistent en volledig is.

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Excellent Fondsen B.V

Als emissiekantoor gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsfondsen informeren wij u graag over actuele investeringsmogelijkheden. Wij werken uitsluitend samen met aanbieders die onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en beschikken over een goede staat van dienst.

contact

M.H. Tromplaan 47
7513 AB Enschede

Tel: +31 (0)85 04 71 280
info@excellentfondsen.nl

Afspraak maken

Wanneer wenst u teruggebeld te worden? Geef een datum en tijd op.
Uw gegevens