HWF Excellent Fondsen

RECLAME

OPEN VOOR INSCHRIJVING

Het Huurwoningen Nederland Fonds belegt sinds 2014 in jonge en nieuwe huurwoningen en appartementen in Nederland, met de nadruk op vrije sector huurwoningen. Inmiddels bestaat het fonds uit 936 woningen. Komende maanden breidt het fonds nog verder uit.

U kunt hier het door de AFM goedgekeurde prospectus aanvragen.

Op 30 maart om 14.00 uur wordt er een webinar georganiseerd. Tijdens deze webinar wordt u geïnformeerd over het fonds, de risico’s (zoals markt- en financieringsrisico’s) en de recente aankopen. Wilt u toegang tot de webinar, dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet. 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met; 085 – 0471 280. We nemen graag de tijd voor u.

HWF Excellent Fondsen

Beleggen in het Huurwoningen Nederland Fonds brengt, zoals bij elke belegging in vastgoed, risico’s met zich mee. Er kunnen zich onverwachte ontwikkelingen voordoen die kunnen leiden tot een lager of negatief rendement. Wanneer u een deelneming in het fonds overweegt, staat u op het punt een beleggingsproduct te kopen dat niet eenvoudig en wellicht moeilijk te begrijpen is. Lees voor de beleggingsbeslissing het door de AFM goedgekeurde prospectus zorgvuldig om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om te beleggen volledig te begrijpen. Het maximale verlies dat een participant kan lijden, is het bedrag van zijn of haar deelname. Ook is het niet altijd mogelijk om participaties door het fonds te laten inkopen.

De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden of tot de handel op een gereglementeerde markt toegelaten effecten. Goedkeuring houdt niet meer in dan dat het prospectus begrijpelijk, consistent en volledig is.

Afspraak maken

Wanneer wenst u teruggebeld te worden? Geef een datum en tijd op.
Uw gegevens