SynVest koopt kantoorgebouw in Amersfoort

Amersfoort de Brand

Op 1 oktober 2021 heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund een nieuw object aan de portefeuille toegevoegd. Het kantoorgebouw aan de Brand 10-19 in Amersfoort is 5.500 m2 en heeft 119 parkeerplaatsen, deels met elektrische laadpalen. Het gebouw is in 2018 gerenoveerd en is volledig verhuurd.

Amersfoort de Brand
Kantoorgebouw De Brand gelegen in Amersfoort.

Patrick Oudshoorn, Investment Manager SynVest: “Ik ben erg blij dat we deze aankoop hebben kunnen realiseren. Het object in Amersfoort is volledig verhuurd met een mix van 17 verschillende huurders. De gemiddelde resterende looptijd van de huurcontracten bedraagt ruim 3 jaar. Dit zorgt voor een zeer goede risicospreiding in de huurinkomsten. Amersfoort is bovendien zeer centraal gelegen en met een dalende voorraad kantoorruimte een strategisch goed object voor het SynVest Dutch Real Estate Fund.”

Het SynVest Dutch RealEstate Fund bestaat uit een mix van vastgoed zoals winkel- en gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfs- en kantoorpanden. Met deze aankoop heeft het fonds nu 28 objecten in haar portefeuille en een fondsvermogen van ruim 160 miljoen. Aankomende maanden breidt het fonds zich nog verder uit. Voor meer informatie en de portefeuille klikt u op deze link.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Inhoudsopgave

Afspraak maken

Wanneer wenst u teruggebeld te worden? Geef een datum en tijd op.
Uw gegevens