Inhoudsopgave

Deel dit artikel

Op 1 oktober 2021 heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund een nieuw object aan de portefeuille toegevoegd. Het kantoorgebouw aan de Brand 10-19 in Amersfoort is 5.500 m2 en heeft 119 parkeerplaatsen, deels met elektrische laadpalen. Het gebouw is in 2018 gerenoveerd en is volledig verhuurd.

Amersfoort de Brand
Kantoorgebouw De Brand gelegen in Amersfoort.

Patrick Oudshoorn, Investment Manager SynVest: “Ik ben erg blij dat we deze aankoop hebben kunnen realiseren. Het object in Amersfoort is volledig verhuurd met een mix van 17 verschillende huurders. De gemiddelde resterende looptijd van de huurcontracten bedraagt ruim 3 jaar. Dit zorgt voor een zeer goede risicospreiding in de huurinkomsten. Amersfoort is bovendien zeer centraal gelegen en met een dalende voorraad kantoorruimte een strategisch goed object voor het SynVest Dutch Real Estate Fund.”

Het SynVest Dutch RealEstate Fund bestaat uit een mix van vastgoed zoals winkel- en gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfs- en kantoorpanden. Met deze aankoop heeft het fonds nu 28 objecten in haar portefeuille en een fondsvermogen van ruim 160 miljoen. Aankomende maanden breidt het fonds zich nog verder uit. Voor meer informatie en de portefeuille klikt u op deze link.

Kom in contact

Indien u aanvullende vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze accountmanagers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u van de benodigde informatie te voorzien. Wij nemen graag de tijd voor u.

Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 085 047 12 80 of via onze contactpagina.

Persoonlijk contact

Interesse in persoonlijk contact? Klik op de onderstaande knop, vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Excellent Fondsen B.V.

Als emissiekantoor gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsfondsen informeren wij u graag over actuele investeringsmogelijkheden. Wij werken uitsluitend samen met aanbieders die onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en beschikken over een goede staat van dienst.

contact

M.H. Tromplaan 47
7513 AB Enschede

Tel: +31 (0)85 04 71 280
info@excellentfondsen.nl

uitschrijven

Postcode:
Huisnummer:
Toevoeging:

Afspraak maken

Wanneer wenst u teruggebeld te worden? Geef een datum en tijd op.
Uw gegevens