Uitschrijven

PERSOONLIJK DESKUNDIG & BETROKKEN
VASTGOED BELEGGINGS FONDSEN
RECLAME

Excellent Fondsen

Excellent Fondsen is opgericht door Jeroen Ruijter, Maurits Koh en Robert Analbers. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de sector zijn wij gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsfondsen. Wij fungeren als gelijkwaardige gesprekspartner en informeren u graag over de actuele investeringsmogelijkheden. 

Wij werken uitsluitend samen met aanbieders die onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Onze exclusieve productselectie zijn de voorwaarden voor een goede belegging. Voldoet het vastgoedfonds aan de door ons gestelde criteria, dan informeren wij u over de belegging. U beslist zelf of de belegging past binnen uw portefeuille.

Over Ons Excellent Fondsen

Maurits Koh

Partner

Over Ons Excellent Fondsen

Robert Analbers

Partner

Over Ons Excellent Fondsen

Jeroen Ruijter

Partner

Over Ons Excellent Fondsen

Vincent Bloem

Accountmanager

Over Ons Excellent Fondsen

Rogier Richters

Accountmanager

Over Ons Excellent Fondsen

Vincent Mol

Accountmanager

ONZE SELECTIE CRITERIA

De aanbieder/beheerder beschikt over een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Daarmee zijn de directieleden getoetst op deskundigheid en betrouwbaarheid. 

De structuur en de kosten van het fonds zijn volledig inzichtelijk: in het prospectus wordt helder omschreven waarin de gelden worden belegd en welke kosten er worden berekend. 

Een AIFMD bewaarder houdt dagelijks toezicht op het fonds gedurende de looptijd van de belegging. 

De aanbieder/beheerder beschikt over een degelijk track-record. Wij beoordelen kritisch de historische prestaties van de beleggingen die door de aanbieder zijn geplaatst. 

Het vastgoed waarin het fonds belegt komt overeen met onze visie op de markt.

Excellent Fondsen adviseert niet. Excellent Fondsen wijst potentiële beleggers op één of meerdere beleggingsinstellingen als beleggingsmogelijkheid. Dat gebeurt op basis van reclamemateriaal, essentiële informatiedocumenten en het prospectus.  De informatie die wordt verstrekt is niet ‘gekleurd’ en wordt niet gekwalificeerd. Er worden evenmin aanbevelingen gedaan. 

Behoudens de inhoud van het prospectus en het essentiële informatie document dient de informatie op deze website als reclame te worden beschouwd.

Bel me terug

Wanneer wenst u teruggebeld te worden? Geef een datum en tijd op.
Uw gegevens