partner

Capler

De oorsprong van Capler kent een lange aanloop geschiedenis. Het gespecialiseerde team is al tientallen jaren werkzaam in private equity, vermogensbeheer en risicomanagement. Hierdoor is diepgaande kennis over deze beleggingscategorie vergaard en een uitgebreid netwerk van private equity fondsmanagers opgebouwd.

Met deze kennis en ervaring groeide ook de verwondering dat deze beleggingscategorie in al die jaren exclusief is gebleven, met hoge instapdrempels voor beleggers. Om deze exclusiviteit te doorbreken is Capler eind 2021 opgericht met als missie om particuliere beleggers ook toegang te kunnen geven tot private equity. Begin 2024 is de goedkeuring van de AFM ontvangen voor de lancering van het eerste fonds: Capler Private Equity fund-of-funds.

Excellent Fondsen

Excellent Fondsen is in 2015 opgericht om zowel startende als ervaren beleggers te informeren over beleggingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector weten wij als geen ander dat er grote verschillen zijn tussen de vele investeringsmogelijkheden. Er zijn bovendien tal van overwegingen om te gaan beleggen.

Des te belangrijker om een doordachte en gefundeerde beslissing te maken. Daarom nemen we de tijd voor persoonlijk contact en zorgen wij voor betrouwbare en volledige informatie. Met een gerust gevoel wijzen wij op de mogelijkheden. Met een gerust gevoel maakt u zelf de keuze.

Capler Excellent Fondsen

Capler Private Equity Fund

Capler’s fondsstructuur is uniek voor Private Equity en levert flexibiliteit aan u bij instappen en uitstappen. Het fonds is gestructureerd als een Fund-of-Funds. Dit betekent dat het fonds enkel zal beleggen in andere Private Equity fondsen. Door een spreiding over meerdere fondsen en daarmee honderden onderliggende bedrijven, wordt de particuliere belegger verzekerd van een grote mate van risicospreiding.

Vergeleken met het beleggen in aandelenbeurzen hebben Private Equity fondsen de laatste 2 decennia gemiddeld betere rendementen laten zien.

Private Equity

Private Equity heeft zich bewezen als een aantrekkelijke beleggingscategorie maar is tot op heden alleen toegankelijk geweest voor institutionele beleggers zoals pensioenfondsen of zeer vermogende families. Het Capler Private Equity Fund maakt deze markt nu ook voor de particuliere belegger toegankelijk onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

De meeste particuliere beleggers zijn bekend met aandelenbeurzen, zoals de AEX en de beursgenoteerde bedrijven: Ahold, Philips en Shell. Een groot deel van de ondernemingen is echter niet aan de beurs genoteerd, zoals het Midden- en Klein Bedrijf (MKB), grootbedrijf en familiebedrijven.

Van deze ondernemingen kunnen niet direct aandelen gekocht worden door particuliere beleggers, maar beleggen in de aandelen van deze bedrijven gebeurt wel via Private Equity fondsen. In Nederland werd in 2022 voor meer dan €11 miljard geïnvesteerd door Private Equity fondsen in meer dan 600 bedrijven.

Fondskenmerken:

  • Participeren vanaf €5.000
  •  jaarlijks verwachtrendement van 9,3 – 12%
  •  Tot 50% inkomstenbelasting voordeel
  •  Gediversifieerde internationale portefeuille
Capler Excellent Fondsen

Persoonlijk contact

Interesse in persoonlijk contact? Klik op de onderstaande knop, vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Excellent Fondsen B.V.

Als emissiekantoor gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsfondsen informeren wij u graag over actuele investeringsmogelijkheden. Wij werken uitsluitend samen met aanbieders die onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en beschikken over een goede staat van dienst.

contact

M.H. Tromplaan 47
7513 AB Enschede

Tel: +31 (0)85 04 71 280
info@excellentfondsen.nl

uitschrijven

Postcode:
Huisnummer:
Toevoeging:

Afspraak maken

Wanneer wenst u teruggebeld te worden? Geef een datum en tijd op.
Uw gegevens