partner

Duinweide Investeringen

Opgericht door Jelle Postma, Het eerste investeringsplatform dat private equity en venture capital fondsen toegankelijk maakt voor particuliere beleggers. Waarom zouden alleen vermogenden zonder zorgen mogen profiteren van het hoge rendement uit private equity en venture capital fondsen? Met Capler maken we deze exclusieve beleggingscategorie toegankelijk voor alle particuliere beleggers.

Waarom Duinweide Investeringen?

Bij Excellentfondsen staan we voor het aanbieden van uitzonderlijke beleggingsmogelijkheden aan onze klanten. Daarom zijn we enthousiast over onze samenwerking met Capler Private Equity Fund-of-Funds, dat naadloos aansluit bij onze filosofie. Met een verwacht rendement tussen 9,3% en 12,0% per jaar, biedt Capler een aantrekkelijk rendementspotentieel dat aansluit bij de financiële ambities van onze klanten.

Als tussenpersoon waarderen we de transparante kostenstructuur en het fiscale voordeel voor pensioenbeleggers dat Capler biedt. Het fonds demonstreert een sterke alignment met klantbelangen door geen prestatievergoedingen te rekenen. Bovendien, met een Fund-of-Funds benadering, biedt Capler een gediversifieerde portfolio die risico’s spreidt over meerdere private equity fondsen, thema’s en regio’s. Dit past perfect bij onze inzet voor risicobewust beleggen.

Kiezen voor Capler via Excellentfondsen betekent optimaal profiteren van de groeikansen in private equity, met de expertise en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent. Capler versterkt onze missie om waarde en kwaliteit voor onze klanten te leveren, en we zijn trots dit vooruitstrevende investeringsvoertuig aan te kunnen bieden.”

Duinweide Investeringen Excellent Fondsen

Over Duinweide Investeringen

Capler Private Equity Fund-of-Funds maakt het mogelijk voor particuliere beleggers om te investeren in de lucratieve wereld van private equity, met een toegankelijke instap vanaf €5.000. Dit innovatieve fonds, onder toezicht van de AFM en DNB, biedt een transparante en gediversifieerde portefeuille van private equity investeringen, en streeft naar een jaarlijks rendement tussen 9,3% en 12,0%. Capler investeringen zijn gericht op het democratiseren van toegang tot private equity, waardoor beleggers kunnen participeren in de groei van verborgen waardepotentieel in het bedrijfsleven met een fiscaal aantrekkelijke structuur voor pensioenbeleggers.

Met een focus op risicospreiding en waardecreatie, combineert Capler Private Equity de expertise van gevestigde fondsmanagers met een strategische fondsselectie, waardoor beleggers kunnen profiteren van de dynamische private equity markt. Door het aanbieden van zowel eenmalige als periodieke in- en uitstapmogelijkheden, sluiten Capler investeringen naadloos aan bij zowel de lange termijn groeidoelstellingen als de liquiditeitsbehoeften van de moderne belegger.

Duinweide Supermarkten

Capler Private Equity Fund-of-Funds, een product van Elite Fund Management B.V., vertegenwoordigt een revolutionaire stap in de particuliere beleggingswereld. Dit fonds stelt particuliere beleggers in staat om met een toegankelijke minimuminleg vanaf €5.000 te beleggen in een gediversifieerde portefeuille van private equity fondsen, die traditioneel alleen beschikbaar waren voor institutionele investeerders of zeer vermogende individuen. Met een verwacht jaarlijks rendement tussen 9,3 en 12,0 procent, biedt Capler een unieke kans om deel te nemen aan de groei van winstgevende bedrijven met verborgen potentieel. Het fonds is gestructureerd als een Fund-of-Funds, wat betekent dat het indirect investeert in honderden bedrijven via een selectie van 5 tot 20 gespecialiseerde private equity fondsen.

Fondskenmerken:

  • Verwacht gemiddeld totaalrendement: 6,4% per jaar
  • Verwachte looptijd: 7 tot 10 jaar
  • Emissiedatum: 30-11-2017
  • Totale fondsinvestering:
    € 21.800.000
Duinweide Investeringen Excellent Fondsen

Persoonlijk contact

Interesse in persoonlijk contact? Klik op de onderstaande knop, vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Excellent Fondsen B.V.

Als emissiekantoor gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsfondsen informeren wij u graag over actuele investeringsmogelijkheden. Wij werken uitsluitend samen met aanbieders die onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en beschikken over een goede staat van dienst.

contact

M.H. Tromplaan 47
7513 AB Enschede

Tel: +31 (0)85 04 71 280
info@excellentfondsen.nl

uitschrijven

Postcode:
Huisnummer:
Toevoeging:

Afspraak maken

Wanneer wenst u teruggebeld te worden? Geef een datum en tijd op.
Uw gegevens