Vastgoedportefeuille

Nederland

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Het fonds richt zich op een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland.

Het gaat om panden die ook in de toekomst in een blijvende behoefte voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Almere

Aan het businesspark Veluwsekant in Almere heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund een kantoorgebouw aan de portefeuille toegevoegd. Het object is multi-tenant en volledig verhuurd.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Amersfoort - Nijverheidsweg 60-99

Op 9 juli 2020 is een modern multi-tenant kantoorgebouw aan de Nijverheidsweg aangekocht. Het object bestaat uit drie aaneengesloten bouwdelen. Het pand ligt zeer centraal: het is goed bereikbaar met de auto en op loopafstand van een NS station. Het pand heeft Energielabel A en is voorzien van zonnepanelen.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Amersfoort - Winkelcentrum De Nieuwe Hof

Op 29 december 2020 heeft Synvest een winkelcentrum in Amersfoort aan de portefeuille toegevoegd. Het betreft Wijkwinkelcentrum De Nieuwe Hof gelegen in de wijk Nieuwland. De totale oppervlakte is 5.100 m2 en heeft 20 winkelunits (waaronder een Jumbo en Kruidvat), 3 kantoren en 144 parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Amersfoort- De Brand

Op 1 oktober 2021. heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund een nieuw object aan de portefeuille toegevoegd. Het kantoorgebouw aan de Brand 10-19 in Amersfoort is 5.500 m2 en heeft 119 parkeerplaatsen, deels met elektrische laadpalen. Het gebouw is in 2018 gerenoveerd en is volledig verhuurd.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Amsterdam - Paasheuvelweg 20

Op 29 december 2020 kocht Synvest een kantoorgebouw in Amsterdam. Het object is multi-tenant verhuurd en ligt zeer centraal. De oppervlakte is 3.778 m2 en heeft energielabel A.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Apeldoorn - Laan van Het Omniversum 20

Op een zeer prominente plek op een bedrijventerrein heeft Synvest op 3 augustus 2020 een kantoorgebouw in Apeldoorn gekocht. De verhuurbare oppervlakte aan kantoorruimte is 1.415 m². Het object heeft een moderne uitstraling, klimaatlabel A (hoogste klasse) en een goed afwerkingsniveau. De huurder Wiejelo (bedrijf in blus- en smeersystemen) heeft een huurcontract met een resterende looptijd van 9 jaar.

Apeldoorn - De Linie

Op het kantorenpark Osseveld in Apeldoorn heeft Synvest een kantoorverzamelgebouw aan de portefeuille toegevoegd. De verhuurbare oppervlakte van het gebouw is 3.403 m² en is verhuurd op basis van multi-tenant. Het object heeft Energielabel A (hoogste klasse) en ligt zeer centraal

Appelscha

In Appelscha heeft het fonds een Aldi Supermarkt gekocht. Het object heeft een oppervlakte van 908 m2. De ligging is zeer centraal, aan een van de belangrijkste hoofdwegen van Appelscha en is goed bereikbaar.

Appingedam - De Linie

Op een bedrijventerrein in Appingedam hebben wij een retailpark met 7 (woon)winkels, een sportcentrum en autogarage aangekocht. De winkels bestaan onder andere uit een Gamma, Leen Bakker, Kwantum, JYSK en Kwik-Fit. Het bedrijventerrein ligt centraal aan de N360 (die verbinding maakt met de A7) en is mede herkenbaar door de McDonalds vestiging welke aangrenzend aan het terrein aanwezig is.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Arnhem

In Arnhem heeft het fonds een business center gekocht. Het object heeft een oppervlakte van 3.658 m² en heeft een energielabel-A. Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Barneveld - Baron van Nagellstraat

In Barneveld heeft Synvest een kantoorgebouw aan de Baron van Nagelstraat aan de portefeuille toegevoegd. Het pand ligt zeer centraal, langs de A1. Het pand heeft Energielabel B.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Barneveld - Nijverheidsplein

In Barneveld heeft Synvest een kantoorgebouw aan het Nijverheidsplein aan de portefeuille toegevoegd. Het pand ligt zeer centraal, langs de A30/A1. Het gebouw heeft 111 parkeerplaatsen en is multi-tenant verhuurd.

Berlicum - Hoogstraat 160-162

In Berlicum hebben heeft Synvest een mooi nieuwbouw object aan de portefeuille toegevoegd. In het object komt o.a. een Aldi supermarkt, Shoeby kledingwinkel en een zorginstelling gespecialiseerd in begeleiding en dagbesteding op maat. De oppervlakte van het pand is 2.356 m² en beschikt over 128 zonnepanelen. De verkoper is verantwoordelijk voor de verhuur en verstrekt huurgarantie voor de nog te verhuren units. Dit is gebruikelijk bij een nieuwbouw object. 

De Meern - Rijnzathe 12

Op het bedrijventerrein Oudenrijn in De Meern heeft Synvest een hoogwaardig kantoorgebouw aan de portefeuille toegevoegd. De verhuurbare oppervlakte van het gebouw is 6.700 m² en heeft 113 parkeerplaatsen. Het object heeft Energielabel A (hoogste klasse) en ligt zeer centraal aan de A12.

Dronten - De Noord 61-65

Op een bedrijventerrein in Dronten heeft Synvest een object met 3 (woon)winkels en een sportcentrum aangekocht. De winkels bestaan uit een Praxis Bouwmarkt, JYSK en Leen Bakker. Het object ligt aan De Noord in Dronten. De Noord vormt de verbinding met het centrum van Dronten.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Gorinchem - Doctor H.B. Wiardi Beckmanplein 37 - 67

Op 9 juli 2020 is het buurtwinkelcentrum Nieuw Dalem in Gorinchem aangekocht. Dit object is met tien huurders geheel verhuurd met een gemiddelde looptijd van 6,8 jaar. De nieuwe Plus Supermarkt heeft een huurcontract tot 2029. Er is ruime parkeergelegenheid voor de winkels aanwezig.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Heerhugowaard

Aan Beveland in Heerhugowaard kocht het fonds een winkelcentra. Dit winkelcentrum behoort tot de top-5 meest toekomstbestendige winkelcentra in Noord-Holland. Het object heeft een sterk scala aan huurders. De oppervlakte van het pand is ruim 7.000 m2. Rondom het pand is er ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Synvest aankoop hoofddorp

Hoofddorp

In Hoofddorp heeft het fonds een kantoorgebouw gekocht. Het object heeft een oppervlakte van 5.310 m² en is multi-tenant verhuurd. Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Hoofddorp

Dichtbij Schiphol Airport, in Hoofddorp, Heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund een kantoorgebouw aan de portefeuille toegevoegd. Het object is multi-tenant en volledig verhuurd.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Leek - Samuel Levistraat 12

Op 9 juni heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund het tweede object aangekocht. In dit pand is een Lidl supermarkt gevestigd met een langjarig huurcontract. Het betreft een vrij nieuw gebouw (2012), goed gelegen aan een centraal plein, tegenover een Albert Heijn en een Action aan de achterzijde. Aan de voor- en achterzijde ligt een grote parkeerplaats met zo’n 265 parkeerplaatsen. De plaats Leek is goed te bereiken en ligt bijna aan de A7.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Leeuwarden - Buurtwinkelcentrum Camminghaburen

Op 9 september is het buurtwinkelcentrum Camminghaburen te Leeuwarden aangekocht. De oppervlakte bedraagt 5.651 m². Er zijn sterke huurders gevestigd. Naast Jumbo en Albert Heijn diverse winkels voor de eerste levensbehoefte. De Albert Heijn supermarkt heeft net het huurcontract verlengd met 10 jaar. Het winkelcentrum ligt zeer centraal en heeft ruime parkeergelegenheid.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Lelystad

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Leusden

In Leusden heeft het fonds een kantoorgebouw gekocht. Het object heeft een oppervlakte van 3.658 m² en bestaat uit 4 bouwlagen. Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Nieuwegein

Op 20 april heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund het eerste pand aangekocht. Het betreft een mooi, nieuw pand. Goed gelegen in Nieuwegein, tegen Utrecht aan. Goede bereikbaarheid: openbaar vervoer bijna voor de deur en het pand ligt vrijwel naast de op- en afrit van de A12. Onder het pand zit een parkeergarage en buiten zijn ook nog parkeerplaatsen. De inrichting is eigentijds en het pand heeft een energie A label (hoogste duurzaamheidsklasse). Het pand is volledig verhuurd met 6 huurders, waarvan 3 opleidingsinstituten.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Rotterdam

Aan de hoofdweg in Rotterdam heeft het fonds een volledig verhuurd kantoorgebouw aangekocht. Het object heeft een oppervlakte van 1.996 m² in combinatie met 36 parkeerplaatsen en is multi-tenant verhuurd.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Steenwijk

Aan de Sluisweg in Steenwijk kocht het fonds een object met als huurder Isala Klinieken. Het object is volledig verhuurd en ligt zeer centraal.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Vlaardingen

In Vlaardingen heeft het fonds een kantoorgebouw gekocht. Het object heeft een oppervlakte van 2.903 m² en is multi-tenant verhuurd.

SynVest Dutch Aankopen Excellent Fondsen

Waardenburg

Aan de koeweistraat in Waardenburg heeft het fonds een kantoorgebouw aangekocht. Het object is volledig en langjarig verhuurd en heeft energielabel A.

Persoonlijk
Deskundig & Betrokken

Excellent Fondsen is opgericht door Jeroen Ruijter, Maurits Koh en Robert Analbers. Elk goed voor meer dan 15 jaar ervaring binnen de sector. 

Als emissiekantoor gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsfondsen informeren wij u graag over actuele investeringsmogelijkheden. Wij werken uitsluitend samen met aanbieders die onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en beschikken over een goede staat van dienst. 

De op deze website vermelde informatie is van algemene aard, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Bedoelde informatie omvat geen aanbod tot het nemen van deelnemingsrechten in het hier bedoelde beleggingsfonds noch een uitnodiging tot het doen van een dergelijk aanbod. Deelname is alleen mogelijk nadat u heeft kennisgenomen van een officieel prospectus.